Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 9:00 έως 21:00

             LEATHERETTE             

"Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και συνεχή αφοσίωση στην αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να ξεχωρίζουμε..."

 

  • Με βάση την εκτενή εμπειρία μας και τη συνεχή μας ενημέρωση σχετικά με τις συνεχείς εξελίξεις στα σαλόνια αυτοκινήτων που επιβάλλουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απαιτητική αντικατάσταση ή τοπική επιδιόρθωση της ταπετσαρίας αυτοκινήτων.
  • Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως η αντικατάσταση της ταπετσαρίας του ουρανού, προσφέροντας προσεγμένα αποτελέσματα που αναβαθμίζουν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του αυτοκινήτου σας.
  • Με εξίσου επαγγελματική προσέγγιση, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του τιμονιού με υλικά υψηλής ποιότητας δέρματος, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την αντοχή του.
  • Επιπλέον, προσφέρουμε επιλογές για ανανέωση του σαλονιού, επιλέγοντας υλικά υψηλής ποιότητας, που δίνουν στο αυτοκίνητο σας μια σύγχρονη και κομψή εμφάνιση.
  • Τέλος, διαθέτουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την επιδιόρθωση τοπικών προβλημάτων όπως σκισίματα ή φθορές σε καθίσματα, προσφέροντας λύσεις που αναδεικνύουν την αισθητική και την αξία του αυτοκινήτου σας.